Header img
Úvodní strana Potisk textilu Reklamní předměty Kontakty
Papírové tašky
Kalendáře
Potisk textilu
Papírové tašky na víno
Diáře 2016
Reklamní předměty
Igelitové tašky
Reklamní textil

vytyčovací mety DISC sada 4 x 4 ks

Obrázek není k dispozici


<     >

mety vytyčovací Disc sada 4x4ks Sada šestnácti vytyčovacích met Merco Disc se stojánkem pro snadné uskladnění a přenášení.Vytyčovací mety Merco Disc jsou vyrobené z polyetylenu, který je odolný proti prošlápnutí nebo jiné deformaci. Díky různým barvám lze vytvořit nápaditou dráhu, kterou je možné, díky výřezům na vrcholu, do kterých lze vložit tyčky s průměrem 25 mm, vylepšit na dráhu překážkovou. Toto vylepšení dělá z vytyčovacích met Merco Disc opravdu víceúčelovou tréninkovou pomůcku při agility tréninku.

Cena: 270,- Kč


Dále Vám můžeme doporučit:

Tabule na střídání

Tabule na střídání

Obrázek není k dispozici

překážkový set DS 11 set s tyčkou

překážkový set DS 11 set s tyčkou Překážková sada DS 11 je uzpůsobena především pro tréninky v hale. Základnu tvoří vodou nebo pískem plnitelné kopule a dále pak jedna (125cm) + dvě (150cm) tyče a dvě spojky. Při koupi vícero sad je pak možné vytvořit si agility dráhu přesně podle svých představ.

Obrázek není k dispozici

Kruh treninkový, průměr 60cm

Kruh treninkový, průměr 60cm

Obrázek není k dispozici

lajnovačka na hřiště

lajnovačka na kopanou IMT vápno Merco lajnovačka na kopanou IMT slouží k lajnování fotbalových hřišť s různými povrchy.

Obrázek není k dispozici

hokejová branka Goal skládací

  hokejová branka Goal skládací Merco Goal je kvalitní skládací hokejová branka určená pro trénink střelby v domácích podmínkách. Branka je vybavená speciálním zacvakávacím systémem, takže branku jednoduše složíte a následně i rozložíte na snadno uskladnitelnou velikost. A byť je rám branky ocelový, s váhou 13 kilogramů je branka i velice lehká a snadno přenositelná. Součástí branky je 4mm silná polyamidová síť. Jelikož se jedná pouze o tréninkovou branku, je nutné počítat s tím, že při tvrdých střelách dospělých hráčů se mohou na konstrukci objevit drobné promáčkliny, nebo pozůstatky od nárazu puků, které jsou ale jenom otázkou vzhledu a na funkčnosti branky nic nemě délka branky - 76cm šířka branky - 183cm výška - 122cm

Obrázek není k dispozici

Vyrobila DS Websites - tvorba webových stránek Praha - © Reklama Harfa - potisk triček Praha