Header img
Úvodní strana Potisk textilu Reklamní předměty Kontakty
Papírové tašky
Kalendáře
Potisk textilu
Papírové tašky na víno
Diáře 2016
Reklamní předměty
Igelitové tašky
Reklamní textil

svatební tričko GAME OVER 2015

Obrázek není k dispozici


<     >

svatební tričko s nápisem GAME OVER,může být i v české podobě výběr barvy uvedte v posledním kroku objednávky v komentáři kvalitní pánské tričko ze 100% bavlny CENA ZA OBĚ TRIČKA S POTISKEM Jemný úplet jersey, 100% bavlna, 150-160 gr./m2Triko s kulatým lemem u krku, krátkým rukávem, kvalitně šité. Dvojitě prošité u krku, ramenou a spodního okraje. Saténová etiketa.

Cena: 825,- Kč


Dále Vám můžeme doporučit:

svatební dres s potiskem manželství

Svatevbní dres s potiskem manželství  dámský JN 316 pánský JN 307 do komentáře v závěrečném kroku objednávky uvádějte barevnou kombinaci

Obrázek není k dispozici

tričko Ženich soukromý majetek

tričko 100% bavlna  možnost výběru barvy trika i barvy tisku 

Obrázek není k dispozici

svatební tričko Hodný pejsek

bavlněné triko s potiskem Hodný pejsek. Máte známého který se bude ženit tak právě toto je to pravé tričko . materiál - 100% bavlna velikosti - S - XXXL

Obrázek není k dispozici

svatební tričko FOREVER TOGETHER

svatební tričko s nápisem NAVŽDY SPOLU,může být i v české podobě výběr barvy uvedte v posledním kroku objednávky v komentáři kvalitní pánské tričko ze 100% bavlny CENA ZA OBĚ TRIČKA S POTISKEM Jemný úplet jersey, 100% bavlna, 150-160 gr./m2Triko s kulatým lemem u krku, krátkým rukávem, kvalitně šité. Dvojitě prošité u krku, ramenou a spodního okraje. Saténová etiketa.

Obrázek není k dispozici

svatební tričko START FAMILY

svatební tričko s nápisem START FAMILY ,může být i v české podobě výběr barvy uvedte v posledním kroku objednávky v komentáři kvalitní pánské tričko ze 100% bavlny CENA ZA OBĚ TRIČKA S POTISKEM Jemný úplet jersey, 100% bavlna, 150-160 gr./m2Triko s kulatým lemem u krku, krátkým rukávem, kvalitně šité. Dvojitě prošité u krku, ramenou a spodního okraje. Saténová etiketa.

Obrázek není k dispozici

Vyrobila DS Websites - tvorba webových stránek Praha - © Reklama Harfa - potisk triček Praha