Header img
Úvodní strana Potisk textilu Reklamní předměty Kontakty
Papírové tašky
Kalendáře
Potisk textilu
Papírové tašky na víno
Diáře 2016
Reklamní předměty
Igelitové tašky
Reklamní textil

replika hokejového dresu z roku 1947

Obrázek není k dispozici


<     >

Replika československého hokejového dresu z roku 1947 ve kterém naši borci získali zlatou medaily z mistrovství světa v Praze . Možnost dotisku jména a čísla  - 300,- Pozor dres je určen pro hru takže je počítáno s rezervou pro hokejové chrániče

Cena: 1089,- Kč


Dále Vám můžeme doporučit:

Hokejový dres Stars

Hokejový dres Stars Hokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5 ks příplatek 130,- na 1 kus.  

Obrázek není k dispozici

hokejový dres Jágr vlajka

dres je určen pro fanoušky není určen pro hru  doporučení - objednávejte dres o jednu velikost větší než nosíte

Obrázek není k dispozici

Hokejový dres Atlanta

Hokejový dres Atlanta Hokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu. Při odběru do 5 ks + 130,- na 1 kus.  

Obrázek není k dispozici

hokejový dres Rakousko

hokejový dres Rakousko dres není určen pro hru

Obrázek není k dispozici

Hokejový dres Signal

Hokejový dres Signal Hokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu. Při odběru do 5 ks příplatek 130,- na 1kus.

Obrázek není k dispozici

Vyrobila DS Websites - tvorba webových stránek Praha - © Reklama Harfa - potisk triček Praha