Header img
Úvodní strana Potisk textilu Reklamní předměty Kontakty
Papírové tašky
Kalendáře
Potisk textilu
Papírové tašky na víno
Diáře 2016
Reklamní předměty
Igelitové tašky
Reklamní textil

Hokejový dres Dynamo

Obrázek není k dispozici


<     >

Hokejový dres Atlanta Hokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5 ks příplatzek + 130,-  

Cena: 869,- Kč


Dále Vám můžeme doporučit:

Hokejové stulpny sublimované

hokejové stulpny sublimované,možnost jakéhokoliv  návrhu stulpen pokud jsou stulpny pletené tak je cena - 380,-

Obrázek není k dispozici

hokejový dres se jménem pruh

udělejte radost všem hokejovým nadšencům a darujte dres se jménem ,dres není určen pro hru. Objednávejte vždy o jednu velikost větší než nosíte. velikosti - XL,XXL,XXXL

Obrázek není k dispozici

Hokejový dres Bruno

Hokejový dres Bruno Hokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.při odběru do 5 ks ,příplatek 130,-za jeden kus.  

Obrázek není k dispozici

Hokejový dres Stars

Hokejový dres Stars Hokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5 ks příplatek 130,- na 1 kus.  

Obrázek není k dispozici

Hokejový dres Vapor

Hokejový dres Vapor Hokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5ks příplatek 130,- na 1 kus.  

Obrázek není k dispozici

Vyrobila DS Websites - tvorba webových stránek Praha - © Reklama Harfa - potisk triček Praha