Header img
Úvodní strana Potisk textilu Reklamní předměty Kontakty
Papírové tašky
Kalendáře
Potisk textilu
Papírové tašky na víno
Diáře 2016
Reklamní předměty
Igelitové tašky
Reklamní textil

hokejová branka Goal skládací

Obrázek není k dispozici


<     >

  hokejová branka Goal skládací Merco Goal je kvalitní skládací hokejová branka určená pro trénink střelby v domácích podmínkách. Branka je vybavená speciálním zacvakávacím systémem, takže branku jednoduše složíte a následně i rozložíte na snadno uskladnitelnou velikost. A byť je rám branky ocelový, s váhou 13 kilogramů je branka i velice lehká a snadno přenositelná. Součástí branky je 4mm silná polyamidová síť. Jelikož se jedná pouze o tréninkovou branku, je nutné počítat s tím, že při tvrdých střelách dospělých hráčů se mohou na konstrukci objevit drobné promáčkliny, nebo pozůstatky od nárazu puků, které jsou ale jenom otázkou vzhledu a na funkčnosti branky nic nemě délka branky - 76cm šířka branky - 183cm výška - 122cm

Cena: 2189,- Kč


Dále Vám můžeme doporučit:

Tabule na střídání

Tabule na střídání

Obrázek není k dispozici

nosič pro 8 ks lahví plastový

nosič pro 8 ks lahví plastový Plastový nosič Merco je určen pro osm lahví je velmi praktický pro přenášení nápojů celého týmu najednou. Tento nosič je vyroben z velmi pevného plastu, to zajišťuje jeho dlouhou životnost.

Obrázek není k dispozici

překážka Quick Return 35cm

překážka Quick Return 35cm, Unikátní překážka, která je vyvážená tak, aby se po převrácení vždy okamžitě vrátila do své původní polohy.

Obrázek není k dispozici

tejp na ponožku Select 19mm

tejpy elastické na ponožku  značka Select

Obrázek není k dispozici

překážkový set DS 11 set s tyčkou

překážkový set DS 11 set s tyčkou Překážková sada DS 11 je uzpůsobena především pro tréninky v hale. Základnu tvoří vodou nebo pískem plnitelné kopule a dále pak jedna (125cm) + dvě (150cm) tyče a dvě spojky. Při koupi vícero sad je pak možné vytvořit si agility dráhu přesně podle svých představ.

Obrázek není k dispozici

Vyrobila DS Websites - tvorba webových stránek Praha - © Reklama Harfa - potisk triček Praha