Header img
Úvodní strana Potisk textilu Reklamní předměty Kontakty
Papírové tašky
Kalendáře
Potisk textilu
Papírové tašky na víno
Diáře 2016
Reklamní předměty
Igelitové tašky
Reklamní textil

fotbalová branka Economy

Obrázek není k dispozici


<     >

  fotbalová branka Economy skládací Merco Economy je branka určená pro minifotbal a to v dětském i dospělém provedení. Branka Merco Economy je vyrobena z prémiového neměkčeného PVC, který tvoří pevný a vysoce odolný rám, jenž je i přesto lehký a s jednotlivými díly i s celou brankou se snadno manipuluje. Branka je navíc vybavená speciálním zacvakávacím systémem, takže branku jednoduše složíte a následně i rozložíte na snadno uskladnitelnou velikost. Fotbalová branka Merco Economy je díky svým parametrům vhodná pro zábavu na zahradu i pro tréninky na klubových úrovních, takže jediné nezbytné rozhodnutí je, jaký z nabízených rozměrů 120 cm x 90 cm a 240 cm x 120 cm je pro vás ten pravý.

Cena: 3025,- Kč


Dále Vám můžeme doporučit:

síť na fotbalovou branku 2x Advantage2

Fotbal Advantage II 2x síť na fotbalovou branku Fotbalová síť vyrobená z opleteného polypropylenu, ručně uzlovaná se čtvercovými oky. Ideální pro vyšší zátěž, tedy pro trénink ve fotbalových klubech nebo nižší soutěže.

Obrázek není k dispozici

fotbalová branka Capture skládací

fotbalová branka Capture skládací Unikátní skládací hliníková konstrukce dělá z fotbalové branky Merco Capture úžasnou pomůcku pro trávení volného času dětí. Branka Merco Capture je velice lehká a snadno se s ní manipuluje. Branka Merco Capture je skládací (maximálně 15 vteřin) a snadno uskladnitelná. Branku Merco Capture můžete použít uvnitř i venku. Branku Merco Capture můžete použít na jakémkoliv povrchu. Fotbalovou branku Merco Capture si podle své potřeby, nebo velikosti dětí můžete vybrat va dvou velikostech, menší Small a větš Large.

Obrázek není k dispozici

fotbalová branka Merc.2 ks

fotbalová branka L skládací, 2ks Merco fotbalové branky L přináší inovativní skládací systém díky němuž jsou tyto branky přes své rozměry v rozloženém stavu velice snadno a během několika vteřin složitelné a dobře skladné. Díky sklolaminátové konstrukci jsou i velice lehké a manipulace s nimi je velice snadná a to ve složeném i rozloženém stavu. Aby s brankami naopak nemohl snadno manipulovat vítr nebo míč po vstřeleném gólu je základna vybavena čtyřmi plastovými kolíky pro pevné ukotvení do 

Obrázek není k dispozici

síť na fotbalovou branku 2x Advantage

Fotbal Advantage I  2x síť na fotbalovou branku Fotbalová síť vyrobená z krouceného polyetylenu, strojově uzlovaná se čtvercovými oky. Ideální pro nižší zátěž, tedy do škol nebo pro trénink ve fotbalových klubec

Obrázek není k dispozici

Vyrobila DS Websites - tvorba webových stránek Praha - © Reklama Harfa - potisk triček Praha